vrijdag, december 18

2nd post

Seriously. I love funny things. (And I love making stupid statements. Like, duh)Ahh, Indiana Jones, I used to watch those movies with my dad every time they came on the telly. I seriously wanted to be Indiana Jones. Or one of his girls.

Did you also allllways cry when that bit came?

And of course:

Okay. I will stop now. But, there are more on the site.

3 opmerkingen:

 1. Haha okee erg goed het-is-buiten-koud-en-te-glad-om-weg-te-gaan-dus-zit-ik-binnen-materiaal.

  Bedankt trouwens nog voor je reactie die je in een ver verleden plaatste op mijn stuk over Lady Gaga. Interessante theorie dat het misschien allemaal een parodie op de pop is, dat zou geweldig zijn. Dat ze een tweede album uitbrengt met nummers als idd de acoustische versie van Pokerfase bij AOL.

  Heel leuk nummer trouwens, dat Aap (van een paar posts terug) en veel betere filmkwaliteit dan normaal. Ik heb het op mijn hyves gezet, hope you don't mind, I'm just spreading the pony love maar anders moet je het maar even laten weten.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha nee ik vind 't vet! Dankje :-)

  Nouja, ik hoop dat de theorie klopt ;p dat zou gaaf zijn, haha als ze echt die AOL sessies er op zou zetten ga ik het album kopen.

  Ik antwoord verkeerd om. Daar is het inderdaad materiaal voor. Jammer dat de meesten niet echt om hard op van te lachen zijn.
  x

  BeantwoordenVerwijderen