donderdag, augustus 11

QuestionTo anyone reading; what do you think of buying second-hand fur?


Okay still haven't packed my bag, instead, I was browsing the freepeople blog and practicing on my fishtailbraiding skillz for when I have my long hair in 1,5 year. And now it's time for some Robinson Crusoe and some serious sleeping til morning when I have to get up and watch my terribly addictive ghost hunting series and pack my bag and shower and go to work and lunch and go to work and catch a jaguar to catch a bus to catch a boat to sleep in a tent.

Love,
Fleur


ps. this centre lining is weird. I think I will start lining it left again. Can't get used to this. Omg suuuuuuch a big deal of course like, omg! yeah
:)

4 opmerkingen:

 1. Antwoord: ligt eraan. Yeah, fijn antwoord! :P Ik ben tegen slechte behandeling van dieren, dus als het bont op een dieronvriendelijke manier is... verworven, dan vind ik dat je het niet zou moeten dragen. Of het tweedehands is of niet maakt in mijn ogen niets uit. Anderzijds is het weggooien van bont zonde, aangezien er dan toch al een dier voor is gestorven, maar ik zou het dan aan arme kindjes in Siberië geven of zo. Overigens: ik ben geen vegetariër en ik eet bijna nooit scharrelvlees of -eieren, dus ik ben zelf ook niet helemaal goed bezig. Als een dier goed is behandeld, heb ik er niets tegen om het op te eten en voor kleding te gebruiken en zo.

  PS. Ik ben voor links uitlijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsja of het diervriendelijk is weet ik niet.. ik vind het moeilijk om er een mening over te vormen. Een nieuwe zou ik nooit maar dan ook nooit kopen, maar een 2hands heb ik (want die slechte woordgrap was vast nog niet geraden) dus wel gekocht. Ik draag ook leren schoenen, ik weet niet of het leer voor schoenen slechts van het slacht afval is? (Jij denk ik ook niet, ik zou het kunnen googlen maar even geen zin) Maar anders zou dat even erg zijn..
  Ik denk er in ieder geval wel bewust over na. Aan de andere kant, is het wel zo dat, als ik met iemand naar de snackbar gaat en ik een patat neem en die ander een frikadel en ook patat, en uiteindelijk de frikadel niet helemaal op eet.. dan zou ik 'm niet opeten, onder het mom van 'het is 2e hands en zonde om het weg te gooien" ik zou het zelfs niet naar de kindjes in Siberië sturen.

  Ik geloof dat mijn zinsopbouw er weer op achteruit gaat en dat het dus tijd is om te stoppen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nja, tussen een frikadel en een jas zit wel wat verschil, vind ik. Mocht een frikadel net als een jas heel lang houdbaar zijn, dan zou ik 'm liever naar Afrika sturen of zo :P Maar goed, ik ben dus zelf ook niet iemand die heel bewust alleen maar diervriendelijke producten gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ja tuurlijk ;), maar toch ik vind het ook geen drogredenering.
  Maar ehh ah ja, ik kan 'm altijd nog naar siberië sturen.

  BeantwoordenVerwijderen