vrijdag, mei 4

Whatcha gonna do with the stars in your eeeeyes

Watching Game of Thrones simply makes me want to go to the nearest barber shop and scream "I WANT ANGELIC BLONDE HAIR RIGHT NOW!"

Like this bitch. She has a horse. AND a dragon. Mean.

Anyway, I'm getting carried away again. Like one of those 'long hair' posts. Which, I am sure, will come again soon. Especially since, I'm actually kind of getting long hair now. CAN I GET A YEAH?!

Wait, I'll show you. 


 
You know! how at first it was like, blooonde and a tiny bit over my shoulders.
and then it got dark, and a bit longer. Like an inch or something, but whatever.

and then a bit longer.

So and this is what it kind of is right now.

You see? I'm getting there.


And though I would want nothing more than to paint my hair so blonde I could challenge te sun, I shan't, for I am certain I will be wanting to cut off my hair once it's damaged again. 

I just dyed it again yesterday, dark, and now I have one package left, a slightly lighter one. After that.. mm.. no clue. Maybe back to normal, but letting this grow out will probably look hideous.
Anyway, what I also wanted to say, I love the hair in the series. So today I braided my hair, just like some of those girly girls in game of thrones. Amen.Okay, while it might be a bit anti social, talking about the length of my hair on a day like this. Memorial day. Actually I did a lot of thinking today. I always kind of look forward to the moment of silence. Though, during those 2 minutes, I hardly ever know what to think about.. while normally, I think quite a lot about the world war and what happened and who died and how and for what.

I hope we will be keeping this 2 minutes for the rest of all our lives. And all the ones after that.Life is confusing. Cats are too.

Love,
Fleur

6 opmerkingen:

 1. Daenerys is gaaf! En supermooi. Hoe lang moet je haar worden? Ik vind het nu al superlang :P

  De twee minuten stilte zijn zoals gebruikelijk aan mij voorbij gegaan. Het ene moment is het een paar minuten voor 20:00 en daarna is het opeens tien minuten later. Alleen twee jaar geleden keek ik even tv en toen kwam de Damschreeuwer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yeah, ik heb blond haar :) Voor wat het waard is als het zo zit als nu. Ik vind haar haar niet zo mooi, eigenlijk, het is zo stormachtig. Arhg, de automatische spellingcorrectie... ik typte dus stro-achtig. Maar Daenerys wordt ook wel Stormborn genoemd. Jaja. Dat weet ik. Dus ik laat het maar zo.

  Als wie heb je je haar gevlochten? :D Ik heb eergisteren ook even Game of Thrones bijgekeken, zit nog steeds helemaal in de sfeer :) Lees: het obsessieve gedeelte van mijn hersenen wordt nu geprikkeld als ik de naam ergens zie staan.
  Daenerys heeft wel mooie vlechten enzo, en dat meisje met die broer bij Renly (uhm, Margary?) had ook mooi haar.

  Ok.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa! Nou mijn doel is om, áls ik topless met alleen mijn haar als bedekking over straat zou willen rennen, dat het dan zou kunnen.
  Dus dat is nog even sparen.. maar ondertussen neem ik ook al genoegen met hoe het steeds een beetje langer wordt.

  Ah ohja, dat ken ik ook wel.. maar ik vind het toch wel belangrijk om dan op te letten dat dat niet gebeurd. Dit is geen betuttelende les hoor ;) vind ik zelf gewoon belangrijk.
  Jaaa en dat van jou is ook zo mooi heel licht! Ja het is wel een strom, en stro-achtig, daarom zou ik het ook niet doen.. je haar gaat er zo van naar de tering, en dat is ook weer zonde. Wat heb je aan lang haar als het een pakje stro is..

  Nou niet per se echt als iemand, maar ik heb 3 semi-losse semi-invlechten gemaakt, en die met elkaar weer gevlochten. Dus eigenlijk is het meer geïnspireerd op ieders haar een beetje.

  Ja ik ben ook helemaal in de obsessie-sferen! Zat gisteren zelfs (toen ik eindelijk alle afleveringen had gekeken) te kijken of ik de boeken niet kon bestellen.. Dat kon! Maar toen dacht ik, nouja, Anne-Fleur, gaat misschien een beetje te ver.
  Ze hebben echt allemaal jaloersmakend mooi haar...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, een pakje stro :P

  Invlechten zijn sowieso mooi!

  Heb vandaag net de nieuwe aflevering gezien :) Minder mooi haar, meer nare gevechten.
  Oh, ik heb de boeken! Moet het laatste deel nog lezen. Zie er een beetje tegenop, omdat er zooooveel namen in staan en die ben ik allemaal alweer vergeten. Het is echt zo'n heel episch boek met een hele wereld erin en in de serie is het behoorlijk gesimplificeerd, maar in de boeken is het zo ingewikkeld :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja inderdaad, maar nog steeds wel een mooie/spannende aflevering! Echt zooo frustrerend dat je elke keer weer een week moet wachten..
  Oh cool! Zijn het toffe boeken? Waard om te lezen? Jaa al die namen, ik vind het nu al veel.. misschien als ik de boeken ga lezen dat ik maar een lijstje bij ga houden met wie wie is ;)
  Trouwens, vind je het niet jammer dat je het verhaal al kent en de serie nog bezig is? Is het dan nog wel leuk?
  Oh wacht, ja het boek is episch :p dus het is het waard om te lezen denk ik! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja inderdaad! Die Theon. Gatverdarrie wat een naarling. Het ergste is dat je gewoon precies begrijpt waarom hij het doet. Hij wil gewoon de liefde van zijn vader, de schat...
  Ja, het zijn heel coole boeken. Was ik wel fan van vroeger, toen ik nog de hersenen had om al die verschillende boeken die ik las uit elkaar te houden over de tijdsspanne van een paar jaar, als het nieuwe deel uit was gekomen... Je kunt ze beter achter elkaar lezen denk ik.

  Ik ben al zoveel vergeten van die boeken! Het is juist leuk om een soort compost van dat verhaal in je hoofd te hebben, hoef je niet zo te werken om het te begrijpen. En het is gewoon keigoed verfilmd!
  Haha, ja.
  Ik vermoed dat ik zometeen naar de boekwinkel fiets om het nieuwste deel te kopen. Die heb ik nog niet gelezen. Volgens mij is het ook nog eens opgesplitst in twee dikke boeken. Kost wel veel geld. Maar de bieb heeft 'm nog niet. Hmm... Dat dilemma dat je wel geld hebt maar dat je dat eigenlijk voor andere dingen nodig hebt in de toekomst terwijl je het nu wilt uitgeven...

  BeantwoordenVerwijderen