zaterdag, oktober 4

September in foto's

Er is veeeeel gebeurd in september. Dit allemaal:


Ik werd aangenomen bij TivoliVredenburg! Lieve Tom kocht bloemen en een speciaal biertje voor me om dit te vieren * 2 weken lang deed ik elke dag oefeningen voor fysio (behalve in het weekend want dan was ik lui) en ik was best trots op mezelf! * Nog een keer lieve Tom: ontbijt op bed van koffie en wentelteefjes (die super makkelijk te veganiseren zijn, ik zal het recept eens online zetten!)


Ik kocht shampoo bij de Lush. Hij ruikt echt ZO lekker * Mmmm risotto met "almesan" (vegan parmesaanse kaas van amandelen) uit Veganomicon * WATERMELOEEEEEEN echt m'n favoriet

September was een kook-maand; spitskoolwraps met groenten en tempeh! * Als je doet wat je leuk vind zijn maandagen niet erg toch? :-) * Een curry met veel groenten, een beetje rijst en tempeh


Mmm smoothie van meloen en banaan met homemade granola * Ik maakte zelf een klein notitieboekje! Super leuk om te doen en erg makkelijk * Tom en ik gingen naar de Apenheul, ik was er nog nooit geweest maar vond het leuk! Vooral de gorilla's waren erg bijzonder om te zien. Daarna sleepten we onszelf de uitkijktoren nog op waar ik bijna dood ging van uitputting.


Tijdens een wandeling met Tom en zijn ouders kwamen we dit prachtige uitzicht tegen; Radio Kootwijk bij zonsondergang * We gingen ook naar de Efteling!! Het was vrij rustig dus het was achtbanen-yolo!! * Ik was zo blij toen ik dit prachtige (kinder)boek vond in de kringloop voor maar €3,00! Het ziet er niet alleen prachtig uit, het verhaal zelf is ook tof. Ik heb 'm nog niet uit maar lees al met veel plezier.


Een van mijn (3) zussen kwam op bezoek! We struinden door de stad en ik kreeg deze mooie bos anjers * Ik wil al erg lang vaker met een smoothie ontbijten en dat ging ik eindelijk doen! Heerlijke groene smoothies met banaan, aardbeien en spinazie. * Ik herlas dit prachtwerk; het is echt een aanrader. Margaret Atwood is een dikke vette baas.


Ik was super zenuwachtig toen ik voor het eerst moest werken; uiteindelijk ging het best wel oke! * Nog meer eten! Lekkere wraps en op de laatste foto een portobello burger (uit de veganomicon) met gebakken zoete aardappel en een salade. Yum.


Mijn zoektocht naar vegan soesjes is nog steeds gaande! Eens zal het lukken. Poging #3 binnenkort maar eens gaan proberen. * Ik zette een simpel recept voor pasta online.

Ook besloot ik vanaf 1 oktober helemaal veganistisch te gaan! Wat dus nu al een paar dagen geleden is. Ik schreef er een uitgebreide blog over en kreeg echt super veel fijne reacties! 

Ik wil wat regelmatiger gaan posten maar die regelmaat vind ik nog wel lastig! Soms weet ik niet waar ik over moet schrijven, en soms ben ik even te lui (of heb ik geen tijd) om een getekend receptje in te scannen. Maar ik ga mijn best doen wat vaker te posten! Er komt sowieso nog een recept aan voor het beste katervoedsel, en een receptje van de smoothie die ik weg liep te slurpen terwijl ik deze blog tikte. 
Maar eerst even uitrusten van mijn zware dag gisteren (ik heb van 16:15 tot 3:30 gewerkt tijdens het NFF gala en het was madness) en vanavond naar Limburg voor een verjaardagsfeestje! Leeeuk!

Fijn weekend en fijne dierendag, of ook wel eet geen dierendag!

5 opmerkingen:

  1. Leuke blog! Al had ik veel van de foto's wel al voorbij zien komen :) JE HEBT EEN PORTOBELLOBURGER GEMAAKT!
    Leuk om zo'n maand terug te kijken wat er allemaal is gebeurd of niet?! Heb je jezelf een schouderklopje gegeven? ;)

    Oeh, die foto van dat wentelteefje ga ik laten zien aan mijn vriend en dan op dubbelzinnige toon zeggen: kijk, dit maakt de vriend van Anne-Fleur voor haar, en dan een stilte laten vallen. Maar ik denk eigenlijk niet dat het werkt.

    mmm, vegan soesjes! Veel plezier in Limburg!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja wel veel herhaling hè! Volgende keer die maar even weglaten ;-) Ik was ook vergeten dat ik veel foto's ook in de 'ik ga vegan' blog had gebruikt. Ja zeker leuk om zo te zien! Haha een mentaal schouderklopje ja ;-)

      Haha ja die subtiliteit werkt niet hè.. misschien moet je het eens voor hem maken en dan zeggen; jaaa het lijkt mij zó fijn als dit voor mij gedaan zou worden! Dus ik dacht, ik doe het voor jou!

      Verwijderen
    2. Aah, ja, daar had ik ze ook gezien ja.

      Haha, goeie tip! Een subtiele manipulatie ;)

      Verwijderen
  2. Wat maak je toch prachtige foto's! Heb je ook instagram? X

    BeantwoordenVerwijderen