woensdag, oktober 15

Tekenen: Bordjes

Ik ben zo'n iemand die, wanneer 'ie weet dat iemand iets erg leuk vind, vervolgens alles wat met dat leuke te maken heeft koopt/verzamelt/maakt voor die persoon. Tom, bijvoorbeeld, heeft iets met vossen. En dus, toen ik voor hem nog een 'gefeliciteerd met je werk en ik vind je lief'-cadeautje wilde hebben, maakte ik een vossenbordje voor hem. Zoals hieronder:


Hij was er blij mee, jeej! En ik zelf ook wel. Er kunnen altijd dingen beter, maar ja, ach ja. Ik houd juist ook wel van dat schetsige onvolmaakte. Ik stuurde de foto trots naar m'n zusjes-whatsapp en mijn zus met kindje wilde er ook een voor haar en m'n liefste neefje. Leuk! Tekenen met een doel is ook wel eens fijn, tegenover het verder 'doelloos' tekenen en schetsen.Bij Tom had ik eerst met een potloodje het voorgeschetst, maar aangezien de verf er bij hem nu al af gaat besloot ik dat nu maar niet meer te doen. Wat dus wel resulteerde in een beetje scheve vosjes. Maar ja.. m'n zus was er blij mee :-)

Zelf ook doen? De ontbijtbordjes van de Hema zijn er perfect voor. De stift die ik gebruikt heb is van Panduro en kocht ik bij Pipoos. Hoe lang de inkt moet drogen en bakken staat op de stift zelf. 

Oja, ik post hier eigenlijk altijd foto's die ik eerst al op mijn instagram zet, voor mocht je dat leuk vinden.

6 opmerkingen:

 1. Cool! Doet me er wel aan denken dat ik helemaal geen mok met drol erop van je heb gekregen... :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh ja! Shit! Waarom was dat ook al weer? Moest dat nog op een speciale manier?

   Verwijderen
  2. Het was iets met een flauwe woordgrap; "shit op een mok tekenen" of zo :P

   Verwijderen
 2. Wat een lieve leuke bordjes! :) En wat een mooi vosje!

  PS: een mok met een drol! Is dat iets waar ik me voor kan aanmelden? :) :) :) *dat waren die charmerende glimlachjes ter overreding*
  (WIL ik eigenlijk wel een mok met een drol? Hm…)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ja als je er uit bent of je er eentje wilt, en het antwoord is ja, wil ik best een voor je maken hoor! ;-) Ik weet alleen nog niet hoe zoiets er uit ziet.. een drollenmok..

   Verwijderen
  2. hm… ik denk eigenlijk bij nader inzien dat ik het een beetje vies zou vinden… Misschien geschikter voor degenen onder ons met een sterkere maag ;)
   maar dank je voor het aanbod. Ik zal de volgende keer beter nadenken voor ik iets zeg over het willen hebben van een drollenbeker, sorry :P

   Verwijderen