zaterdag, december 13

Danku Sinterklaasje

Oke, 3 eeuwen later, dacht ik, ook wel leuk om iets over Sinterklaas te schrijven! Hoewel we nog 1 Sinterklaas-avondje te gaan hebben (met mijn familie konden we pas in januari een geschikte datum vinden), heb ik er ook al 2 gehad. 2 hele leuke Sinterklaas-avonden.

Oh, ik helemaal gelukkig. Yes to Tomatoes shampoo én bodywash. En ook nog EEN NIEUW WILDWOOK BOEK!!!!!!!! AAAAHHHHHHHHHHHHH (Ik heb 'm al gelezen en hij was echt fantastisch! Die boeken zijn echt heerlijk, en de illustraties zijn zo fiijjjjn).
Ik kreeg ook nog fijne kookspulletjes! Een mes en een vergiet wat in en uit te klappen is (zodat 'ie helemaal plat wordt). En heel lief; een pure Tony's chocoletter. Helemaal vegan dus. Oja en yogi thee! Mmm.


Ook hadden we lootjes getrokken met de Heugelijke dingen. Zo noem ik het maar even, zo heet onze appgroep ook. M'n chickies uit Enschede. Super fijn om ze allemaal weer eens te zien. 

We deden aan surprises. Waarom. Waarom, dacht ik, toen ik 2 dagen van tevoren ineens bedacht dat het wel iets moest zijn van papier-maché. Waarom.
Maar goed, wel leuk om te zien dat iedereen zo z'n best had gedaan!
Ik kreeg een PAARD! En Yes to Tomatoes conditioner (ja, je spot hier een thema), en 2x een Flow weekly, leeeeeeuuuuk! 

2 bonus foto's, speciaal voor jullie:

Dumb ways to die? Ja? Ik was best trots op 'm. * En natuurlijk tijd voor modellen foto's.

Wajo, die avond was de maan ook echt ZO groot en mooi. Bizar! Stonden we allemaal met onze mobieltjes, maar een maan zo mooi kun je niet vastleggen, alleen maar met je ogen en een beetje in je hart.

Oke dan ga ik nu het derde (en laatste) deel van Wildwood bestellen. OKE NEE GRAPJE GEEN GOED DOEI IK GA HUILEN.


5 opmerkingen:

 1. Die suprise van Dumb Ways To Die is zó leuk! Die wil ik ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel!! Met 2 ballonnen, een boel papier maché-spul en doorzettingsvermogen kom je een heel eind ;-)

   Verwijderen
 2. Dus Under Wildwood is aan te raden, ik heb hem laatst gekocht en eigenlijk wil ik beginnen, maar moet eerst nog wat anders lezen. ER IS OOK EEN DERDE BOEK, WILDWOOD IMPERIUM EN HIJ KOMT BINNENKORT UIT IN PAPERBACK.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik had 'm vandaag al bijna besteld! Want hij is bij bol al verkrijgbaar die paperback! Voor maar 12 euro.. moest me inhouden ;-) Heb je het eerste deel ook al gelezen? Bij deze trilogie is in volgorde lezen wel echt een toevoeging.

   Verwijderen
  2. Ik heb het eerste deel al gelezen ja, ben er ook verliefd op geworden en alleen al om de afbeeldingen. Oh, dat wist ik niet, daar maar even kijken dan.

   Verwijderen