vrijdag, januari 30

Prutsen in Illustrator #2

Wat een eer! Er is me gevraagd om wat tekeningetjes te maken voor op een EP! Vet spannend ook natuurlijk. Maar wel een perfecte mogelijkheid om te oefenen met hoe dat is. Ik heb geen idee of (en wat dan) ik met mijn tekeningen/illustraties wil doen, maar dit is toch wel erg leuk.
(Illustraties..  Het voelt een beetje alsof ik dat niet over m'n tekeningen mag zeggen eigenlijk)
Ik zal natuurlijk jullie het eindresultaat laten zien wanneer dat af is.

Voor die tekeningen was ik bezig in illustrator, en toen ik er mee klaar was bedacht ik me dat het me eigenlijk al heel lang heel leuk lijkt om eens te proberen om iets van een computer achtergrond te maken. Hier een eerste probeersel:(natuurlijk heb ik gelijk tegen Tom gezegd dat ik dit niet echt meen en dat mócht 'ie me ooit ten huwelijk willen vragen ik geen ja ga zeggen tegen een reep Tony's die om m'n vingers geschoven wordt.)

Andere probeersels, of voorlopers van die hierboven waren dit:
Nogal hysterisch misschien, maar ach, daar houd ik ook wel eens van. Mocht je de fuck diamonds gimme chocolate op je computa willen kun je die (denk ik) hier downloaden. Ik zeg 'denk ik' omdat ik na 5 jaar nog steeds niks van dropbox snap. 

Oke ik ga nog wat meer koffie drinken en een filmpje opzetten ennog wat meer tekenen en prutsen dan nog yoga en eten. Wat heb ik eigenlijk ook een heerlijk leven.

ps. Super bizar wat er gisteren gebeurd is.. echt super freaky om die beelden te zien vanuit de studio.. er zijn een paar dingen die ik er van denk:
1) Ze noemen die jongen nu 'gestoord'. Dat vind ik toch een beetje vreemd. En dat ze dan een klasgenoot gaan interviewen? Beetje vaag vond ik dat.
2) Wat een bazen daaro bij NOS. Die portier, die man die 'm naar een lege studio stuurde, etc.
3) Waarom moeten politiemannen altijd zo schreeuwen? Volgens Tom kan ik ze dat niet kwalijk nemen omdat je helemaal opgefokt raakt van zo'n situatie, maar (oke, ik kan echt heel erg slecht tegen geschreeuw) ik denk dan toch: EIGFHJWEGWLKEGHLKWEHGLEJG HEB JE DAT BEGREPEN!?!!?!?!?!?!?!? ... Eh, als je dat rustiger had gezegd had ik het misschien wél begrepen. 
4) Alsnog dikke props hoor, voor die politiemannen.
5) WAT WILDE 'IE NOU ZEGGEN?! Ik ben zo benieuwd!!

pps. Wat vinden jullie van de wallpapers? Leuk of niet leuk? Zo niet; waarom niet? Wat kan er beter? Zijn er verzoekjes? -einde questionnaire- 

4 opmerkingen:

 1. Ik vind jouw blog zo leuk! Wat tof dat je een EP gaat illustreren, veel succes. :)
  En de reactie in je PS had ik ook ongeveer, vooral op dat schreeuwen, haha (maar oké, waarschijnlijk inderdaad wel begrijpelijk aangezien ze nauwelijks wisten wat er aan de hand was...).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel! :D
   Haha oke ik ben blij dat ik niet de enige ben die dat dacht dan! Brr zo naar zulk geschreeuw..

   Verwijderen
 2. Cool dat je een EP mag illustreren :) Gezien wat je al hier hebt geplaatst denk ik dat je tekeningen ook heel goed tot z'n recht komen bij bepaalde genres. Misschien is kinderboeken illustreren ook wat voor je? Ik snap dat je nog in een beginfase zit, maar misschien dat als je een portfolio opbouwt, je wellicht freelance wel hier en daar een opdracht uit zou kunnen voeren? Een portfolio opbouwen kan iig nooit kwaad en dan heb je er weer een reden om te tekenen bij :P

  Ik vond het heel Nederlands wat er gebeurde bij de NOS, wat overigens heel positief is. Ik vind het namelijk zo Nederlands omdat er eigenlijk weinig spanning en sensatie was en het net zo goed een oefening had kunnen zijn. Een beetje kneuterig. Maar goed, uiteraard liever dat dan dat er een echte terrorist was binnen gedrongen en er wel mensen gewond waren geraakt. Overigens dacht ik wel meteen: het zal je zoon of je broer(tje) maar zijn. Ervan uitgaande dat die gast door een psychose of zo daar terecht is gekomen met z'n nepwapen, verandert zijn hele leven in negatieve zin door één zo'n moment. Dat is best wel zielig.

  Over je wallpapers: ik vind zowel de ring als het lieveheersbeestje leuk getekend (maar goed, ik vind je stijl ook gewoon leuk), maar ik word er persoonlijk een beetje kriegel van dat ze er zo vaak op staan. Ik houd van wat rustiger, zoals mijn huidige wallpaper (bijna overal): http://conceptartworld.com/wp-content/uploads/2014/04/Brandon_Liao_Concept_Art_37.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Daar word ik zelf eigenlijk ook wel een beetje kriegelig van ja :p zal het volgende keer wat rustiger maken. Toffe wallpaper heb je :-) mooie tekenstijl.

   Jaa kinderboeken illustreren lijkt me fantastisch! Ik ben al een beetje aan het nadenken of ik zelf niet een mini boekje kan maken, verhaaltje + illustraties. Maar ik ben niet zo goed in verhalen verzinnen. Maar een portfolio opbouwen is misschien wel tof ja. Precies wat je zegt, kan geen kwaad en een reden om te tekenen!:)

   Ja pfoei, ik heb ook wel medelijden met die gast om die redenen ja.. :/ en snap wel wat je bedoelt met dat Nederlandse. Idd, liever dit dan dat er echt iemand met kwaad in de zin was binnen gekomen.. dan was het echt veel slechter afgelopen..

   Verwijderen