zondag, maart 1

2015 to do update #2: Februari

Hoi hoi hoi! De tweede maand van het jaar is ook al weer klaar! Tijd voor een 2015 to do update. Ik licht alle to do's toe waar ik wat mee gedaan heb. Klik op de kopjes voor de oorspronkelijke posts of check deze fancy pagina voor een overzicht.

ZELF
- Yoga 2 keer per week
Ging prima! Behalve afgelopen week. We waren, zoals je kon lezen, 3 dagen in Rotterdam en moest vervolgens vrijdag en zaterdag werken. Maar ik vind het niet erg dat het niet altijd lukt. Ik ga gewoon straks nog fijn op m'n matje springen om in ieder geval 1 hokje aan te kunnen kruisen!
- Weekplanningen maken
Ik merk dat het deze tweede maand wat minder gaat. Ik kijk er minder in, schrijf niet heel veel meer er in op, en schreef zelfs vorige week pas op donderdag op wat ik die weet moest doen.. ;-) Moet ik dus wat meer aandacht aan gaan besteden!
- M'n cyclus bijhouden
In Rotterdam vergat ik het steeds! Ook al had ik wel m'n thermometer bij me. En dat ding zit nu nog steeds in m'n tas dus vergeet ik het weer steeds.. weet je wat, ik ga 'm nú pakken en op m'n nachtkastje neerleggen. (Gedaan! ;-))
- Meer doen
Yessss! Een etentje geregeld, 'n speurtocht voor Tom, naar de film geweest, naar Rotterdam, en veel gebakken en gemaakt! Ook veel gelezen en getekend.


ETEN
- Brood bakken
Bierbrood gebakken! Zooo kneitertje simpel: volkorenbloem, bloem, beetje zout en suiker, 1 flesje/blikje bier. Roeren en 50-60 min de oven in. Yum!
- Dutch Weed Burger eten
Jaaaa!! Je kon het al in het Rotterdam verslag lezen. Hij was zoooooo lekker!
- 2 etentjes organiseren met/voor vriendenDe 1e is geweest! Zoals je hier al kon lezen was het heel erg leuk.
- Meer fruit eten
Sommige dagen ging dit goed, sommige dagen echt niet.. Moet ik toch op blijven letten.
- Meer zelf maken
Ik heb 2 brownies gebakken, dus dat bierbrood, en heb een paar keer nog rijstmelk en granola gemaakt!

LEZEN
- Maddaddam, Margaret Atwood
Jahahahahaaaaa! Ik schreef er hier al over. Loooved it. Zo jammer dat het nu klaar is met de trilogie. Al zal ik ze waarschijnlijk nog 1000 keer gaan herlezen.
- The Secret Diary of Adrien Mole 13 3/4
Deze wilde ik al zo lang lezen. Erg blij dat ik deel 1 en 2 in Rotterdam vond! Hilarisch boekje.
 - The Circle, Dave Eggers
Hij stond niet op de to do, maar deze wilde ik ook al erg lang lezen. Eindelijk gedaan. Tof boek, erg creepy.


KIJKEN
- Wie is de Mol
O myyyy WAT IS HET SPANNEND!!! Margriet is denk ik wel de mol. Maar Rikkie kan ik ook niet helemaal loslaten..
- Vaker naar de bios
We gingen naar Birdman en Inherent Vice. Super nice! (lekker rijmen) Maar 2 keer is eigenlijk een beetje weinig natuurlijk.. al heb ik wel het idee dat we nog een keer zijn gegaan maar dat ik het me gewoon niet meer kan herinneren.

CREATIEF/DIY
- Zeep maken
Jaaa samen met m'n zus in Rotterdam gedaan! Ik zal er binnenkort nog eens wat meer over schrijven. Maar het was in ieder geval erg tof. En ik ben blij dat ik het eindelijk eens gedaan heb!
- 2 keer per week tekenen
Volgens mij is dit elke week wel weer gelukt! Ik was vooral blij met de mevrouw met het fruithoofd. Oja want ik kocht ook gouache/plakkaatverf! Super leuk spul om mee te werken. Wel nog even uitproberen, dus sommige dingen zijn super fugly, maar dat hoort er bij..
- Met meer regelmaat bloggen
Dit ging ietsje minder in februari. Maar nog steeds primaaa.
- De kalender uitprinten en ophangen
Jaa eindelijk!


SPULLEN
- Kleding sorteren
De "weggeef-zak" en de "verkoop-zak" zitten nog steeds in de kast verstopt. Luilakkie ben ik toch ook.
- Minder kopen
Ik heb schoenen gekocht en die Adrien Mole boekjes. Verder niks geloof ik! Goed hah? ;-) En die schoenen had ik nodig omdat ik voor m'n werk compleet zwarte schoenen nodig heb. En ik droeg van die 10 ekkie dingen van de H&M maar daar was mijn knie het niet mee eens.Oke dat was februari! Maart al weer.. gaat zo snel! En maart is ook nog eens mijn geboortemaand. Yolooo ik word al weer bijna 30!!!! Oke, 24, maar dat is al bijna 25, en 25 is al weer bijna 30.* Ik word oud. Straks ga ik nog altijd snoepjes bij me hebben en uitdelen aan iedereen. En m'n neus snuiten in een stoffen zakdoek. En over vroeger praten en zeggen dat alles toen beter was.


* Nee maar echt, ben ik de enige met die gedachtengang?

Ps. Ik ga denk ik m'n to do's ook eens updaten en bijvullen! Geen reden om de lijst het hele jaar door het zelfde te laten toch? :-)
Pps. Zie hier de januari update, mocht je dat willen

6 opmerkingen:

 1. Hahahaha! Nee, ik heb precies diezelfde gedachtengang! Haha.
  Wat een super tof lijstje! Echt veel staat erop, en je hebt er ook absoluut veel mee gedaan! Super leuk om te lezen :).
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker bezig, als je zo doorstoomt ben je idd 30 voor je het weet ;) Ik herken de gedachtegang nog van toen ik aan de "goede kant" van de twintig was, maar inmiddels vind ik het niet zo erg meer dat ik op weg ben naar de dertig. Oké, katers duren langer, maar verder... Je bent zo oud als je je voelt is gewoon écht zo. Of voor mij iig wel. Misschien scheelt het voor mij dat ik thuis de oudste ben én het oudste kleinkind aan beide kanten van de familie ben én dat ik meer vrienden heb die jonger zijn (scheelt overigens niet heel veel), dan vrienden die ouder zijn. Oh en ik heb ook nog hoofdzakelijk jongere collega's. Wellicht houdt die jeugdigheid om mij heen mij ook jeugdig. Als een vampier of zo :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja daar ben ik het ook zeker mee eens! Ik voel me ook nog niet eens 24, of niet eens 23. Nog steeds soort van 21 of 22 ofzo. Maar ja, dan ben je ineens met mensen die écht 21/22 zijn en heb je het over leeftijd, dan voel je je wel even oud. Ik dan althans. maar goed ;-)
   Hahah als een vampier. okeeeee... dan... ;-)

   Verwijderen
 3. Nu heb ik ook spontaan zin om te lezen. Ik ga NU mijn boek er bij pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leeuk artikel! Ik vind het ook altijd heel leuk om etentjes te organiseren voor vrienden :) xx

  BeantwoordenVerwijderen