zaterdag, augustus 30

DIY: Een overhemd van geld

Nee ik heb het niet over een Armani shirtje van miljoen euro. Ik heb het over het schattigste wat ik ook heb gezien (in de categorie geld dan).

Gisteren had ik een optreden in een prachtige achtertuin in Amsterdam. Mét My Penis vanuit een boomhut gezongen. Epischer kan niet lijkt me.
Ik verkocht er mijn 100ste EP (!!), kreeg super veel lieve dingen te horen en absurd veel gulle giften. (Maar iedere gift blijf ik absurd vinden. Zo lief dat mensen daadwerkelijk geld geven!) (Haha, super geschokt zijn dat mensen geld hebben om uit te geven, ik lijk wel een muzikant)

Ik kreeg een semi-doorzichtig envelopje in mijn handen; toen ik er in keek zag ik een klein overhemdje in zitten. "Huh een klein overhemdje?" dacht ik. Waarop ik zag dat het GELD WAS GEVOUWEN IN EEN MINI OVERHEMDJE!!!!!

Ik vind het nooit zo leuk om geld te geven met iemands verjaardag, maar op deze manier wordt het ineens MILJOEN KEER LEUKER. Sorry, overdaad aan capslock. Ik word gewoon echt enthousiast van het mini-overhemdje van geld.

Wacht. Een foto. Misschien beginnen jullie dan ook in capslock met me mee te denken.


Oke, ik dacht. DIT MOET IK OOK KUNNEN! Dus ik ging opzoeken. (HET BLIJKT OOK MET EEN MINI STROPDASJE ER BIJ TE KUNNEN!!!!!)

Hier een uitleg met foto's. Of zoals 15-jaar oude Anne-Fleur zou hebben gezegd: picca's.


Begin met doekoes.


Vouw zoals hierboven.


Vouw weer uit en vouw zoals op de foto.


Vouw aan 1 kant dat kleine witte randje naar achter.


Zo ziet dat er dan uit.


Vouw die hoekjes zo naar elkaar toe dat ze al op een überschattig mini kraagje beginnen te lijken.


Vouw het briefje in 3'en.


Omg. Alsof je bij de V&D een kabouter shirtje koopt!!


Vouw weer uit. Bij de onderste vouw maak je zo de mini-mouwtjes.


Op deze manier. Een beetje prutsen. Probeer het gelijk te houden.Vouw het briefje dan weer in 3'en zoals je het net had.


EN VOILA EEN MINI OVERHEMD!!!


Ik probeerde hierna die met de stropdas. Maar omdat ik niet genoeg geduld heb om alles precies genoeg te doen mislukte die. Helaas want, wauw, een mini stropdas bij een mini overhemd? Ultieme schattigheid. Wat geld betreft dan.

 Alsnog geef ik liever gewoon cadeautjes in plaats van geld. Maar mócht ik nou eens geen andere optie hebben dan weet ik het voortaan wel.

Liefs, Fleur


ps. voor als je je afvroeg of de briefjes niet zó verprutst zijn dat je er niet meer mee kan betalen; nee! Niet veel meer dan hoe een briefje er normaal uitziet als je 'm een paar keer dubbel vouwt.


2 opmerkingen:

  1. Goed bezig! 100 EP's is echt nice. Ik heb ook een overhemdje gevouwen, want dat is idd veel leuker dan het geld gewoon geven, wat ik morgen wel van plan was, maar nu niet meer hoef! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha wat leuk!! Hopelijk is die persoon er net zo blij mee als ik was ;-)

      Verwijderen