maandag, september 22

Blenderwens

Waar ik nu al een tijdje van droom is een echt goede blender. We hebben echter niet zo'n grote (gedeelde) keuken, en de kastjes zijn allemaal al volgestouwd. En tsja, we hebben nog 2 blenders (1 van mij, 1 van Tom) en een keukenmachine (zo'n eentje die je ook als staafblender en mixer kan gebruiken). En die doen het ook allemaal nog, dus om dan zo'n nieuw duur ding te kopen..
Want ja, duur zijn ze: Tussen de 200 en 600 euro. Maar dan heb je ook wat. Schijnt.

Misschien als ik straks ga werken (donderdag 1e keer!!) dat ik gewoon beetje bij beetje ga sparen en er dan echt eentje koop.

Ach, of pas als we een nieuw huisje hebben (wat nog wel wat jaren kan duren).


Via Milking Almonds.

Mocht ik in ieder geval besluiten eentje te kopen, ga ik voor de Omniblend V. Hij is in ieder geval de helft goedkoper dan een Vitamix en schijnt vrijwel net zo goed te zijn en erg lang mee te kunnen.
Deze zou echt shinen in mijn keuken. Bananenijs voor IEDEREEEEN!!!

4 opmerkingen:

 1. Ik zou ook zeker voor de Omniblend V. gaan; goede verhalen over gehoord. Erg leuk op feestjes met die discolampen en de Vitamix disconnect continu van wifi, althans, bij vrienden van mij dan. (Sorry :P)

  Waar werk je? En beviel je eerste dag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt? Nice! :)
   Haha hè is dat echt zo? En hoezo sorry?

   Bij TivoliVredenburg! En het was zwaar maar wel leuk, heb er net een blog over getikt!

   Verwijderen
  2. De laatste alinea zou echt gibberish voor mij zijn als ik de context van de blogpost niet kende. Dat vond ik grappig, dus reageerde ik er met een flauwe grap op, waarvoor ik mij verontschuldigde :P

   Verwijderen
  3. Haha ik snap het nog steeds niet! Maar vind het alsnog helemaal leuk ;) flauwe grappen mogen er zijn!

   Verwijderen