zaterdag, oktober 25

Fluit

Oef, heftige week. Vorige week stond ik vreemd op en sindsdien heb ik last van mijn knie. De 1e twee dagen voornamelijk plat op de bank doorgebracht, en daarna mankend alsof ik een soort Quasimodo was zonder bochel (Gelukkig. Zou er nog bij moeten komen!). Gelukkig liep ik nog bij de fysio en kreeg ik gelijk wat oefeningen mee, waardoor het nu al een stuk beter gaat. Maar goed, helemaal lekker is het niet. Zeker niet aangezien ik iemand ben die graag snel loopt. Erg snel. Vraag maar na aan m'n vrienden.

Maar goed! Gister ochtend moest ik om 8:19 in de trein zitten naar Leeuwarden voor een interview met De Moanne voor One Trick Pony. Ik ga 29 november op Explore the North spelen (laatste optreden voor de komende tijd) en daarna werden er ook foto's gemaakt. Was leuk! Maar wel vermoeiend. Zeker aangezien ik ook nog moest werken gisteren, van 17:45 tot 23:30, wat uiteindelijk 1:15 werd. Was wel weer erg leuk gelukkig! Maar wel hard doorwerken en heel optimaal is dat niet als je een mankepootje bent. Zie je me al met volle dienbladen 30 duizend trappen op en af lopen? (Echt omg, TivoliVredenburg heeft zó veel trappen! Volgens mij loop je sowieso wel 5 kilometer als je moet werken)

Waar ik eigenlijk over wilde schrijven, voor de zielige Quasimodo in me naar boven kwam en even over mijn meniscus moest klagen, is dat ik dit weekend iets heeeeel erg leuks ga doen! Namelijk; op mijn neefje passen! 

Aw. Wat was 'ie hier nog schattig!

Het kleine mormeltje heet Floyd en is echt een lief lief schátje. Een tijd terug had ik bijvoorbeeld een lange bloemenrok aan. Hij kwam achter me staan, pakte de rok vast, keek van de rok naar mij en zei: "mooi." Omg, ik smolt. De serieusheid waarmee dat gebracht werd was echt aandoenlijk.

Hier was 'ie.. nog geen jaar denk ik? Ik vind deze foto van mama en kindje zo mooi.

De blog heet overigens Fluit, omdat een van mijn oma's de naam Floyd een beetje lastig vond, en het uitsprak als Fluit. Wat ik erg schattig vind.


Hieronder een foto die wat ouder is want hij is onderhand al iets ouder dan 2 jaar, kan al lopen en praten en zelfs een beetje zingen! (Awwwwww yeahhh!) Wat hij ook heel goed kan is bij Tom bedelen om appeltaart met slagroom.
 Oke ik ga maar eens douchen dan, en zo op naar dit kleine monstertje!
Fijn weekend!

ps. Bovenste 2 foto's zijn met een wegwerp camera gemaakt, de onderste gewoon met m'n ifaun.

1 opmerking: