zaterdag, november 1

Oktober in foto's

Wauw.. september voelt echt al weer als een eeuw geleden. Als ik alle foto's bekijk denk ik "Hèh?! was dat allemaal in oktober? Hoe lang duurde die maand?!" Veel eten en tekenen en lezen.

 Oke de foto's lopen een beetje door elkaar, maar dat mag de pret niet drukken! Dit was afgelopen woensdag, toen ik met Tom bij Rammenas at en we Wostock dronken. * Wauw.. het voelt echt véél langer geleden dat ik deze cupcakes maakte! Het recept ga ik online zetten zodra ik er tevreden mee ben. * De smoothie is van 4 oktober. Toen ik net 4 dagen aan de eeuwige vegan challenge begonnen was. 

Ohh tortilla taart is goddelijk! * Wildwood inspireerde me * Spannennndd! M'n moeders boek is bijna uit! 7 november is de presentatie.

Ik ging bloedprikken, gewoon voor de zekerheid. M'n B1 was iets te laag (meer edelgist heuujj) en m'n vitamine D was nogal te laag. Snel Vitashine D3 spray gekocht (de enige vegan D3). * Ohhh deze combi! Geroosterd brood, beetje boter (of kokosolie), sesamzaadjes en wat edelgist. Goddelijk. * Epische draak!

Nog meer Wildwood geïnspireerde tekeningen * IJs van Professor Grunschnabel; aardbei-madame jeanette, aanrader! * Zielige knie! M'n neefje was erg onder de indruk van m'n 'auw'. Tom vind me een Power ranger.

Ik las best wel veel afgelopen maand; Wildwood, Colorless Tzaziki, Happiness en een deel van De Smaakbijbel. Erg fijn! * Mooi mooi ligt tijdens de wandeling met Tom. * Mm gisteren maakte ik een koffie verkeerd met macadamia melk en speculaaskruiden. Lekker winters drankje.

Wat me er aan herinnert dat ik nog geen koffie heb gehad vandaag. Joe!

9 opmerkingen:

  1. Hey, leuke foto's weer! Oktober lijkt lang he!

    Heb je dat bloedprikken gewoon bij de huisarts gedaan? Hoe lang duurde het voor je je 'resultaten' kreeg? En bedankt voor die link voor de vit D, nu de winter er weer aan komt is dat wel handig! Wist niet dat er ook vegan D3 bestond :)

    Mmm, macadamiamelk is zo lekker! En die tortillataart ziet er echt episch uit. Ha, en nu weet ik waar dat blauwe patroontje waar je veel foto's op maakt vandaan komt: dat is je bank!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt een lange maand!

      Ja gewoon bij de huisarts inderdaad, ik heb via telefonisch consult aangegeven dat ik veganistisch eet en graag wil weten hoe het met mijn waarden zit (dan weet de arts wel wat aan te vinken op het formulier :)). Toen kon ik maandag prikken tijdens het 'prik uurtje' en volgens mij.. op woensdag of donderdag werd ik toen weer gebeld met de uitslag. Toen ik in Enschede ging prikken werd ik echter naar een saltro punt bij het ziekenhuis gestuurd.. dus het verschilt denk ik per praktijk.
      Nee kwam ik ook pas achter toen ik het ging onderzoeken. Wel fijn want je lichaam neemt het beter op dan D2 schijnt! Je hebt het ook in pil vorm, maar die was uitverkocht toen ik 't wilde kopen. Lijkt me wel wat minder vies ;)

      Haha ja ons bankkleedje!

      Verwijderen
    2. Dank je voor de info! Haha, een prikuurtje. Gaat wel handig en makkelijk dus.
      Hmm, ik hou niet zo van pillen dus misschien hou ik het maar bij die spray :P

      Verwijderen
  2. Dit is super leuk! Ik volg je natuurlijk op Instagram, maar had eigenlijk geen idee dat je zo'n leuk blogje hebt. Fijn! Ik vond je blog in dit lijstje: http://www.veganisme.org/2014/10/28/nederlandstalige-vegan-blogs/ :)
    Ik ga je gelijk even op FB en Bloglovin opzoeken.
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. + wat een ontzettend prachtige foto van jou, aan de rechterkant van je blog

      Verwijderen
    2. + (haha) die tortillataart ziet er inderdaad goddelijk uit! En je geroosterbrood met een beetje boter met edelgistvlokken met sesamzaadjes ga ik eens uitproberen, klinkt goed. En die macadamiamelk moet ik ook maar eens proberen (en dan maak ik er gelijk dezelfde koffie mee als jij hebt gemaakt)

      Verwijderen
    3. Bedankt voor al je lieve berichtjes! Oh wat leuk die blog-lijst! Ik ken er heel veel ook nog niet, snel eens gaan kijken:)
      Dankjewel! Gemaakt door Aline Bouma van www.paperboats.nl Weet niet of je haar (blog) kent? Ik vind het zelf heel leuk! En veel fotografie.

      Lekker! Ik krijg al weer zin in de koffie en tortilla taart en het broodje ;-)

      Verwijderen
  3. Leuke tekeningen heb je gemaakt :) Het klinkt alsof je een zeer goede maand achter de rug hebt. (Minus je 'auw')

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja was wel een fijne maand, en de auw gaat gelukkig al een stuk beter ;-)

      Verwijderen