zaterdag, december 27

Tekeningetjes

Hebben jullie allemaal een fijne kerst gehad-had-had?! (Soms wou ik dat ik bij de Kermis werkte en een microfoon had met zulke functies)
Ik wel! Was gezellig, en heerlijk gegeten. En eindelijk Nightmare Before Christmas eens gekeken. En Babadook (is eng, maar valt wel mee, vooral het boek is super cool gemaakt), en The Drop, en de allereerste aflevering van Sherlock Holmes nog eens (A Study in Pink).
De lieve ouders van Tom hadden allemaal veganistische dingen gemaakt, super lief. En heel erg lekker! EN NU SNEEUWT HET BUITEN!!! OMG!! Mijn kun je niet blijer krijgen. Hartjes voor sneeuw.

Maar goed, afgelopen tijd tekende ik soms weer wat dingen (soms vaak, soms niet vaak, ach ja) en het leek me leuk om wat dingen te delen.

Deze maakte ik een tijdje terug eigenlijk al. Ik wilde er op de computer nog wat van maken, maar aangezien ik ALTIJD VERGEET om lijntjes door te trekken was het een ramp en gaf ik het op.

Haha ik moet vaak zo lachen om m'n eigen tekeningen, en dan niet als in "God Anne-Fleur wat ben je toch grappig" maar meer in "Haha jezus wat lelijk" zoals de chick in bovenstaande tekening, en de achterpootjes. Ach ja, oefening baart kunst. (Ik tekende laatst een paard. HA! HAHA! HAAAHAHAH! ZO LELIJK)

Omdat ik mijn super spectaculaire EP kerst-actie had (2 EP's voor de yolo prijs van 1), wilde ik er wel voor iedereen een kerstkaartje bij tekenen. Dus dit konijn was daar één van.

Ik vind huisjes in de sneeuw met boompjes ZO LEUK. Dit was ook een kerstkaartje.

Deze dus ook.

Deze was al wat ouder. En gewoon lekker random. hashtag crazy catlady

Deze maakte ik voor de moeder van Tom + haar vriend. Ik twijfelde er eerst nogal over want; konijntje niet in het midden, en dit was de 3e keer dat ik probeerde zo'n teckeltje te tekenen (oefening baart kunst, maar soms ben ik gewoon ongeduldig). En dan is het best lastig om op bordjes te tekenen want je moet het in 1 keer goed doen.. Ik postte de foto, lekker 2014, op instagram en kreeg zo veel likes dat ik besloot dat ik (zoals iemand ook zei) waarschijnlijk wat te streng was voor mezelf.
Moeder+vriend waren er blij mee gelukkig!

En deze nog. Oke ik zie nu dat ik 'm heel lelijk geprintscreent heb. Ach ja. Moet ook kunnen.


Ohhhh het lijkt me zo leuk om totebags te maken met m'n tekeningen! Maar overal waar ik keek moet je er dan 250 bestellen ofzo, en dat is me ook weer wat teveel van het goede. Via Society6 kun je ze ook wel kopen maar die hebben zwarte hengsels en dat vind ik niet zo mooi.

Nu mag ik nog 4 bordjes tekenen, voor de 4 katjes van een vriendin van me. Zo leuk! Oke, ik hoop niet dat jullie denken "omggggg opschepper whateverrrrr". Het is meer een gevalletje 'waar het hart van vol is'. 

8 opmerkingen: