zaterdag, maart 14

BIJNA JARIG

18 maart is het weer zo ver. Nog 4 nachtjes slapen dus. Ik ben een beetje zoals Phil Dunphy in Modern Family (wat ik laatst pas echt ben gaan kijken en omg i luv it) wat verjaardag betreft.

via
Ik verwacht altijd stiekem een beetje te veel. Alsof een deel in mijn hersens bedenkt dat er waarschijnlijk een koets met paarden en vuurwerk voor mijn huis stopt om me mee te nemen naar een privé live aflevering van Sherlock met allemaal verschillende soorten vegan taart en wijn en cocktails en dat het ineens speciaal voor mij even zomer is. Maarja, dat is nog nooit écht gebeurd.

Toch heb ik eigenlijk ieder jaar wel weer een fijne dag. Met fijne mensen, lekker eten, lekker drinken en leuke cadeautjes (Ik schaam me er altijd een beetje voor maar ik vind cadeautjes gewoon best wel belangrijk! Daar durf ik nooit voor uit te komen, maar bij deze dan. En dan bedoel ik niet alleen cadeautjes krijgen, maar ook zelf geven hoor. Dat dan weer wel).

En om daar even bij stil te staan (dat het eigenlijk elk jaar wel weer leuk is) én omdat fijne herinneringen je gelukkig maakt (dat staat in The Happiness Project); hier wat foto's van vorig jaar!Mijn nieuwe jaar inluiden met champi; en zo heurt het!

Ik maakte worteltaart voor mijn feestje. Gelukkig bleef er nog wat over om de volgende dag als ontbijt te eten. 

Mijn eerste selfie als 23-jarige (ja ja, ik word al weer 24)(bijna 30)(bijna met pensoen!)(bijna dood)(WAT DOE IK MET MIJN LEVEN!??!). Die prachtige kaarten had ik van 'n vriendin gekregen haha. Ik hing er ook eentje in de wc op. Beste kaartspel ever.

En deze kreeg ik van Tom! Super lief! Wauw ik dacht dat dat al weer 2 jaar geleden was. Maar toen kreeg ik een prachtige ring. Die nu helaas al weer een tijdje stuk in (het steentje is kwijt geraakt.. maar ik draag 'm gewoon alsnog. Yolo). Hier ook maar weer eens foto's mee maken.

Ik heb wat mensen uitgenodigd voor woensdag. En ga van tevoren lekker een spekkoek en caramel brownies maken. En sowieso ook van beide een stuk eten. En hopen dat er weer wat overblijft zodat ik er mee kan ontbijten.
Vanavond gaan Tom en ik gaan Amsterdam, zo'n crazy escape room doen!! Deze kamer heet 'Claustrophobia' dus ik ben heel erg benieuwd. Sowieso nog nooit zoiets gedaan! Het lijkt me suuuuper vet! Maar ja, je weet hoe het is met 'expectations'... ;-)

Fijn weekend! X

2 opmerkingen:

  1. Ooh, ik had lage verwachtingen voor mijn verjaardag dit jaar, maar een live aflevering van Sherlock ???? I want it. Aan de andere kant, zolang er maar lekkere taart is, ben ik ook wel aardig tevreden :')

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha jaa dat zou toch episch zijn?!! ;-D maar inderdaad, lekkere taart maakt ook al alles goed!

      Verwijderen