zaterdag, april 4

Joehoe!!

Zoals ik al schreef in mijn vorige blog was/ben ik ergens druk mee bezig! En nou na 3 heerlijke dagen Antwerpen (waar ik zeker nog over zal schrijven) is het eindelijk allemaal gelukt!

Wat daaan? Nouhouuuuu dit: www.florainthegarden.nl

Jaa ik heb lekker lopen knutselen met (en schelden op) html en bloglovin', maar uiteindelijk is het gelukt. En hoewel ik het een beetje verdrietig vind om deze oude link en blogger achter te laten (ik bedoel; ik blog hier al sinds 2009! wajolo), vind ik het ook heel leuk om eindelijk eens een échte link te hebben.

Dit zal dus de laatste post hier zijn, voortaan zie ik je heeeeel graag op www.florainthegarden.nl !

En aangezien ik op zulke moment altijd gelíjk een bepaald liedje in m'n hoofd krijg zal ik dat ook zeker met jullie delen:

Haha, hilarisch dit. Ohhh ik wilde vroeger altijd zó graag mee doen met de mini playback show!! Oke maar goed, daar ging het niet over.

Tot de volgende keeeheeeeheeeer
Liefs, Fleur

ps. Als je me via bloglovin' volgt wordt dat als het goed is een dezer dagen allemaal vanzelf omgezet. Kun jij lekker verder chillen.

1 opmerking:

  1. Een historisch moment! Jammer dat je hier vertrekt, maar cool dat je nu echt een eigen website hebt :) Laat de limonade nu maar knallen!

    (Je hebt nu trouwens een echte URL, niet een link :P)

    BeantwoordenVerwijderen