vrijdag, augustus 5

What's new pussycat?

What a beautiful photo.
If I can't get my branch/cloatingrack I will have to get me a rope one.
I am so gonna do this one day. The right one.
Lovely. Looking for a mirror like that.

Neil Gaiman is a shark. The posterboy.
SNAPEEEEEE.


David Bowie and Kate Moss ftw of course

Aww! Thought this was such a sweet idea.
Wow to the cabinet, the 3-part-mirror and the glass things.

Look it! I found my tattoo, well, sort of. I don't want those ugly things in the heart. And the heart should be a bit higher, not touching the lowest part of the anchor.

Give me a white straight wall and I will fill it with nails.Naww I'm sick. Coughing, sniffing, sneezing and add headaches and some occasional hot flushes and cold shivers. But ah well, with some sleep it'll probably be over after the weekend! Have to work this afternoon and evening, so hopefully I'll get trough that somewhat comfortably.
Probably :-)

and I've been keeping myself busy making friendshipsbracelets! Aw sweet childhood memories :-) and yes, tiger print shirt! Bought it once for a porn-themed party and it's so soft I decided using it as my pj.

Welllllll copy that roger over and out.
Fleur

6 opmerkingen:

 1. Aw, vriendschapsarmbandjes, dat moet ik voor mijn werk doen! Vorig jaar heb ik die aan een stuk door zitten maken (ook op mijn werk... tegen de verveling), het is zo leuk om steeds andere kleurtjes te kiezen en kijken hoe het er dán uitziet :) Veel plezier!
  En ik wou ook iets zeggen over die tekst van Neil Gaiman, maar ik weet niet wat. Ken je hem? Hij is een goede schrijver. Dit is wel een beetje scherp maar ik denk dat ik het er wel mee eens ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja het werkt zo goed tegen verveling! En je bent lekker bezig :) wat eigenlijk hetzelfde is. Inderdaad! Of verschillende manieren.
  Ik ken hem niet, maar als hij zijn boeken zo schrijft als hij dit stukje schreef wil ik denk ik wel eens wat van hem lezen..
  Ik ben het ook met 'm eens, hij beschrijft/benadrukt natuurlijk wel alleen het slechte aan liefde, wanneer het fout gaat. Terwijl het ook zo veel goeds op kan leveren. Als je maar niet denkt dat je door liefde ineens samen 1 persoon bent geworden.. denk ik. Want als het dan over is ben je ineens nog maar de helft van wat je ooit was. Waren mijn bevindingen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, precies! Hij benadrukt het slechte. Hij schrijft min of meer fantasy, EN EN EN hij is de man van Amanda Palmer! Dat is natuurlijk ook geweldig. Dus hij is niet zo'n suffe fantasyboekenschrijver, wil ik maar even zeggen, of zo :P Wijze woorden over de liefde komen altijd van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WAT? wow, dan moet 'ie wel cool zijn! (Al hoopte ik stiekem nog dat zij en Brian ooit nog bij elkaar zouden komen weer..)
  Ik was vandaag naar de IJhallen (enorme rommelmarkt in A'dam) en toen ik langs een kraampje met weinig leuks liep, viel mijn oog ineens op een boek. Van hem! Ik vond het zo toevellig dat ik hem maar gekocht heb :) Ik moet nog 4 boeken uitlezen maar als ik eindelijk aan die van Neil toe ben gekomen ga ik het hier vast delen ;) Fragile Things was het, ken je die toevallig?

  Die komen aaaaltijd van pas ja.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net een kaartje gekocht voor haar concert in Amsterdam :) Jaaa, de Dresden Dolls, zij waren zo goed samen!
  OH, haha, wat leuk! Dat boek ken ik wel, het is een bundel korte verhalen, dus niet echt iets om in één keer uit te lezen. Tenminste, dat heb ik altijd met verhalenbundels. Hoop dat er iets tussen zit wat je leuk vindt! Hij is soms best experimenteel/poetisch/abstract, maar dat vind ik juist erg cool, al kan het ook ontoegankelijk zijn. Veel plezier met lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wahaaat komt ze in Amsterda,? Paradiso? Oeeeehhh dan ga ik even verder onderzoeken. Heb je haar eerder live gezien?

  Ah, ik vroeg nog "is het wel éen verhaal?" jaa jaa maar hij schreef gewoon lange hoofdstukken. Nouja, het maakt ook niet zo uit. In kleine stukjes dan inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen