maandag, oktober 24

Age Kay Cee


Even though I eventually decided to cancel the living room concert in Leeuwarden, it was ASAAAMM. I had such a great weekend! Performing with someone is so nice for a change! And to finally play our songs to people.. luved it.
There were lots of enthusiastic people coming up to me saying they liked the evening and the music. So, even though I'd enjoyed myself a lot already, hearing that made it even better.
We had a nice party afterwards too (in Enschede and in Groningen also).

So it was a GREAT weekend! And I can't wait for the next concerts! I think I'll plan them the weekend before the Christmas holidays. But I'm thinking about doing 2 instead of 3. Since I was really tired Sunday already.


Well, goddaaaamn I'm ready for my holiday now!
Love,
Fleur


10 opmerkingen:

 1. Asam! :) Fijn dat het zo goed bevallen is. Ben sehr benieuwd hoe zo'n avond is, dus kom maar gauw naar Arnhem :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa komt ook echt! We hebben al een huiskamer! Nu nog plannen :) maar jij hoort het zeker zo gauw als ik het weet.
  Denk je dat er genoeg animo is? (nu een beetje spannender natuurlijk, na Leeuwarden :p) Ken jij mensen die het tof zouden vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, lastig in te schatten... Als ik kom (zeer ws, maar je weet maar nooit), dan zal ik zeker proberen wat vrienden mee te nemen, maar wat dat betreft kan ik niets beloven. Ik heb wel wat vrienden die het ongetwijfeld leuk vinden, maar ja, geen idee of ook daadwerkelijk komen. Ergens voor moeten betalen werpt natuurlijk meteen een drempel op, hoe klein het bedrag ook is. En mijn vriendengroep van hier is inmiddels redelijk over het land verspreid, dus afstand is tegenwoordig ook een belemmerende factor. Er zijn allerlei excuses te bedenken om niet te komen :P

  Ik denk dat het belangrijk is dat je voor je een huiskamerconcert in Arnhem plant, kortsluit met de eigenaar van de huiskamer of zij (is een zij toch? :P) zelf iig een aantal gasten kan garanderen. Omdat het (nog) erg onbekend is, helpt enige promotie buiten je eigen vriendenkring wellicht ook. In Arnhem heb je Willemeen; een vrij actief jongerencentrum (ook op gebied van muziek). Misschien kun je via hen wat reclame maken? Hoewel de eigenaresse van de huiskamer misschien zelf ook een hele groep kan optrommelen?

  Ik zal iig zeker proberen een aantal mensen mee te brengen :)

  Misschien een beetje een stomme vraag, maar ik vraag het me wel al af sinds de huiskamerconcerten vorm hebben gekregen: wat doe je als een gast flink gaat zuipen? :P Oftewel: hoe zorg je dat de gasten niet meer drinken dan voor de €2 die ze ervoor hebben betaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om de foto's terug te zien! Ben ook zeer benieuwd naar de filmpjes :) Vond de andere twee artiesten ook erg goed!
  Grappig dat ik je nog even tegenkwam op het station, kon ik nóg een keer zeggen dat het een leuke avond was! (joehoe, derde keer ;))
  Jammer dat jullie Leeuwarden moesten cancellen (al zou ik er zelf niet meer naartoe gaan, ik was ook moe). Hoeveel bezoekers willen jullie minstens hebben dan? Ben ik dan wel nieuwsgierig naar!
  Oh en als je nog een keer in Groningen speelt (al plannen voor herhaling?) kom ik zeker weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach ja, is ook moeilijk inderdaad. Maar ik denk, even checken ;) ik regel het sowieso veel via de huiskamer eigenaar ja.. in Groningen en Leeuwarden ook gedaan (maar die jongen woonde ook nog pas net in LWD, misschien vandaar)
  Maar ik probeer natuurlijk via alle mogelijke wegen mensen op te zoeken.
  Oh, Willemeen, zal ik onthouden!

  Tsja, ik ga mensen niet controlen, daar heb ik geen zin in en de tijd ook niet voor. Ik vertel mensen aan het begin van de avond hoeveel ik ongeveer gekocht heb, en dat op op is. En dan moeten de mensen zelf maar zorgen dat het een beetje schappelijk gaat.. dus echt eerlijk zal het niet zijn, ik heb zelf bijv maar 2 of 3 biertjes gehad, dan zou ik het er voor mezelf niet uitgehaald hebben.  Ja ik ben ook benieuwd! Gisteren al een beetje gekeken, vooral de afterparty sfeer beelden waren erg.. apart ;)
  Haha ja grappig inderdaad! Zo zie je elkaar nooit..
  Ik denk dat als er intotaal 15 mensen waren geweest, we het wel gewoon hadden gedaan, maar nu waren er 10 mensen.. waarvan bijna de helft ook nog eens artiest en huisbewoner.. Ik denk echt dat zo'n huiskamer concert leuker wordt naarmate er meer mensen zijn (zeker ook na de tijd) dus het liefste heb ik zo'n 20 tot 25 mensen. Dat lijkt me echt een perfect aantal! (en was in Enschede en Groningen ook)

  Leuk om te horen!! Ik denk dat er zeker nog eens een herhaling komt. Mijn zus probeert me iig al druk in haar kamer te krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou zelf ook geen zin hebben om mensen te controleren. Gelukkig kun je natuurlijk ook wel redelijk veel bier (en frisdrank) halen voor €2 als je een B-merk inslaat. Was het tijdens de afterparty niet eerder op dan wenselijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja best wel inderdaad! En ik heb niemand horen klagen ook gelukkig. Wel op een gegeven moment tijdens de afterparty de vraag of er nog bier was ja.. het was op een gegeven moment op, rond.. half 3 ofzo? Of misschien was het nog eerder maar voelde het voor mij zo laat. Maar niet om 1 uur al iig.. dus nouja, als er nog meer was geweest was het leuk geweest maar echt storend vond ik het niet :)
  Gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yes, nu ook in Arnhem! :D

  Haha, ik vond de afterparty niet heel apart maar misschien zijn we daarvoor te vroeg weggegaan ;)

  Leuk dat je zus haar huiskamer ook ter beschikking stelt!
  Gelukkig hoefde ik niets te drinken, dat scheelt weer ;) Had een glaasje water waar de kat uit ging drinken en toen kreeg ik een nieuwe van Marco :P Dat is mijn drinkverhaal van de avond!
  Trouwens, vond het leuk om te merken dat jullie op de popacademie zoveel samenwerken. De andere twee singer-songwriters waren aan het praten over hun opleiding, en Anna en ik vingen dat op en zeiden tegen elkaar dat het net zo klonk als kunstacademie alleen werken jullie veel meer samen. Dat ligt natuurlijk ook meer voor de hand met muziek. Al die beeldend kunstenaars zijn alleen maar bezig met zichzelf! Maar nu hebben we besloten samen een filmpje te gaan maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha nou, op een gegeven moment liggen Marco en Sander te vechten op een bank, worden er rare geluidseffecten bij gemaakt en zie je zoveel huid dat er plaats vervangende schaamte optreedt. En ik heb nog 5 minuten lang op jou, Anna (toch?) enMarines in en uit lopen zoomen. Niet eng bedoelt ;p als ik wat bier op heb begin ik blijkbaar met het random in en uitzoomen op mensen.Deze beelden zullen niet worden gebruikt ;)

  Ja dat bedacht ik me pas toen ik je met een glas water zag.. maar toen dacht ik ook, oh maar je hebt wel ook 2 euro voor het drinken enzo ingelegd. Vond je dat stom?

  Oh super tof! Ik ben er nu al benieuwd naar :) samenwerken is echt leuk, het kan zoveel opleveren.. ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh haha, dat klinkt inderdaad als materiaal dat maar beter niet uit kan lekken! In en uitzoomen is leuk, maar 5 minuten, dat is pas echt fantastisch! :D Dat kan alleen in een toestand van zen, of dronkenschap ;) Al kan ik me ook voorstellen dat je er misselijk van wordt. Ik weet trouwens niet wie Marines is, is dat de echte naam van JaneLynn toevallig? Want met haar hadden we een tijdje gesproken. Haha, 'we', dat klinkt bijna alsof Anna en ik een getrouwd stel zijn, met onze glaasjes water op de bank. :P

  Oh, daar had ik helemaal niet over nagedacht hoor, ach, wat is nou 5 euro? (onee.....)

  Ja he! :) :) We gaan iets doen in het bos, dansen en met veel bladeren gooien hoop ik. Ik heb nu echt een heel beeld in mijn hoofd maar Anna zal dat misschien heel anders zien, DAT heb je dan ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen