vrijdag, juni 20

EP: Lady by the River

JEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!

Omg, ik heb al heel vaak afgelopen tijd geschreven over het artwork, maar ik heb niks gelogen toch? Rosa heeft het zoooo mooi gemaakt!! En wat is het ook fijn om met een van je beste vriendinnen aan zoiets samen te werken. Het proces ging eigenlijk super goed. Ik had eerst een idee, dat werd het niet, toen gingen we op zoek naar een nieuwe en met hulp van mijn bij elkaar verzamelende inspiratie-board, hadden we al vrij gauw een idee. Toen foto's maken en laten ontwikkelen etc (de achtergrond foto is analoog!) (de bloemen komen van m'n jas en zijn digitaal gefotografeerd).
Rosa heeft toen met photoshop de cover gemaakt tot wat 'ie nu is.
Een titel verzinnen bleek nog erg moeilijk maar uiteindelijk heb ik zonder meningen te vragen (want die meningen maakten het juist zo moeilijk) besloten het Lady by the River te noemen. Het lettertype is Prata. 

Verder nog iets.. o ja, ik wil me eerst nog even focussen op afstuderen; dan ga ik ze verkopen! Ik moet ook nog even uitzoeken hoeveel de verzendkosten worden; ook wel handig om te weten als je er eentje wilt bestellen. In principe zijn ze 5 euro per stuk, en ik ga er natuurlijk ook voor zorgen dat je de EP via digitale wegen kunt downloaden!

Zo fijn om zooo veel fijne reacties te krijgen! En ik zeg ook wel steeds bedankt.. maar eigenlijk is het natuurlijk Rosa d'r werk! Ik ben er zo blij mee!

Oke genoeg uitroeptekens.

Liefs, Fleur

2 opmerkingen:

 1. Ik zei het al op FB, maar echt heel erg mooi! Ideaal dat je iemand kent die dat kan, anders betaal je je waarschijnlijk scheel voordat je iets krijgt dat met zoveel zorg voor je gemaakt wordt.

  En ik wil natuurlijk die EP kopen! Maar de verkoop is dus nog niet officieel begonnen? Wat verzendkosten betreft (ik wil me nergens mee bemoeien, maar doe het toch :P): ik betaal graag iets meer als je bereid bent om 'm in een envelop met bubbeltjesplastic of zo te versturen. Zou zonde zijn als zo'n mooie "cd-verpakking" kapot gaat tijdens de reis tussen brievenbus en brievenbus.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat denk ik ook! En zo is de samenwerking ook super fijn omdat je elkaar heel erg goed kent.

   Vet leuk! :D Nee het is nog niet officieel begonnen, ik denk begin juli, maar mocht ik eerder al eens naar Arnhem kopen neem ik er wel eentje mee ;-)
   Haha nou dat was precies mijn idee! Ik heb al een enorme doos met "bubbeltjesplastic" enveloppen! (het is niet plastic maar helemaal van papier/karton, maar wel het zelfde principe) Zou inderdaad zonde zijn als er iets stuk ging.

   Verwijderen