zondag, juni 22

Instagram

De afgelopen twee weken waren druk! Veelal leuk druk, maar ook zo druk dat ik (weer eens) een trillend ooglid heb. Twee weken nu. Niet echt bevorderlijk voor het goede humeur kan ik je vertellen. Niet echt.
Ik at voor het eerst passiefruit! Lekker, maar ook een beetje snotterig met harde stukjes. Was ook lekker in een bananensmoothie. * We hadden twee gasten in de les van Martijn Crama: Dotan en Kris Berry. Was tof. * EFFIE IS EEN SLETJE. Scriptie schrijven is kut, maar wat wél leuk is: EFFIE! En die krijg je er gratis bij. 

Simpele pasta met spinazie, pesto, zongedroogde tomaatjes en olijven. * Tom had SUPERLEKKERE hummus gemaakt, vond ik dan. Hij vond het niet lekker. MEER VOOR MIJ HEU. Er zat koriander doorheen en het was super smeuïg. Lekker wortels dippen en snacken. * Ik speelde 3 liedjes in Paradiso (!!!) tijdens een (S)preekwedstrijd voor vrouwen georganiseerd door Vrijzinnigen Nederland. Was tof om te doen!


Daar werden bloemen uitgedeeld en ik mocht die van Katina (Tinkebell.) en Titus (Muizelaar, red.) hebben waar ik super blij mee was want ze zijn prachtig. * Van m'n zus kregen we een Hello Fresh box cadeau! Wij krijgen een enorme doos met ingrediënten voor 3 maaltijden. Dit was een lekkere soep met mini paksoi, wortel, kokosmelk en glasnoedels. * Assessment voorbereiden. Ik zou m'n afstudeer presentatie eigenlijk donderdag hebben, maar een van de commissieleden was ziek. Alas.

OMG! De EP kwam binnen in 2 enorme dozen! Cray cray. * Stempels maken is leuk! Ik merk dat het steeds beter gaat. Zie hier high fives en bloemetjes.

Eten van gisteren. Soort van geïnspireerd op de kokossoep van Hello Fresh. Ik wist niet zo goed wat ik moest eten en uiteindelijk heb ik paprika, lente ui, tempeh, champignons, wat paksoi groen (wat nog over was), glas noedels en avocado bij elkaar gegooid met wat soja saus. Was super lekker! Wel een beetje té zout. 

Oke goed verhaal lekker kort. Leven bestaat nu vooral uit scriptie (die eigenlijk al klaar is, m'n moeder en haar vriend lezen hem nu voor ons na, super lief! Dan aanpassen, er een pdf van maken en mailen naar de beoordelaars.), bedenken hoe ik m'n EP ga verkopen (en dingen daarvoor regelen: hoe duur zijn de verzendkosten? Hoe doe je al die shit?), en me ergeren aan mijn trillende ooglid.

Ik loop echt op de laatste loodjes (vanaf nu is dat maar even een spreekwoord bedankt). 2 juli is m'n assessment nu en dan moet ik echt zo snel mogelijk even weg. Even bij m'n oma logeren en uitrusten en niet naar computers kijken laat staan er eentje aanraken. Internetloos, stressloos, even niks en lopen en natuur en genieten van Tom en zelf weer te genieten zijn want dat ben ik de afgelopen tijd niet echt altijd. Ja, zin an.

Kusjes, Fleur6 opmerkingen:

 1. Hej Anne-Fleur. Even een vraag die niets met deze blog te maken heeft. Weet jij toevallig om wat voor teksten er worden gevraagd bij de toelating voor Writing for Performance (ik begreep dat je vriend die opleiding volgt)? Ik wil namelijk over een jaar toelating doen, maar op de website staat 'tekst van 5 pagina's', waaruit ik niet veel wijzer wordt. Ik begin graag heel vroeg met alles, vandaar dat ik er nu al mee kom. :) Vriendelijke grüzi. Trui

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag hallo trui! Ik weet het zelf niet, Tom is het op het moment ook niet anders had ik het even gevraagd! Ik vraag wel even of hij hier op je berichtje wil reageren :) mocht je een lange tijd niks horen reageer dan alsjeblieft nog eens want dan ben ik het misschien vergeten. x

   Verwijderen
  2. Ah, ik wilde niet zn email geven (zo op het internet zetten enzo) maar die heeft ie toch al ergens anders online staan. Mail even naar ikheettom@gmail.com en dan mailt ie je terug!

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je stempels hebt gemaakt. :D Wat heb je bestempeld ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil heel graag bedank-kaartjes bij m'n EP als mensen er eentje kopen! Dit leek me de leukste manier :- )

   Verwijderen