maandag, november 24

Video

Oke ik heb iedereen onderhand al doodgespammed op facebook met het feit dat Aline en ik een video gaan maken, maar hier moet het ook nog even.

Ik volgde Aline's blog een tijdje toen ze afgelopen zomer een oproep deed; je kon foto's door haar laten maken! Yolo, dacht ik, en stuurde gelijk een berichtje. De foto aan de zijkant van de blog is bijvoorbeeld door haar geschoten.
Een tijd later maakte ze een filmpje die ik zo mooi vond dat ik een berichtje stuurde met iets in de trant van: "OKE ZULLEN WE DAN  EEN VIDEO GAAN MAKEN? OKE DOEI"


Deze was dat.

En het leek haar ook leuk! Dus, 3 jaar later, hebben we afgelopen donderdag dan de eerste opname dag gehad. Er komen sowieso nog een paar opname dagen aan, waar ik lichtelijk nerveus voor ben, maar waarom zullen jullie nog wel merken.

Donderdag filmden we in de Oude Hortus, waar ik zonder jas voor de camera verscheen (ik loop sindsdien te hoesten, helaas) (dat wordt nog wat), en Aline maakte alvast een teaser. Ik vond het zelf erg tof om te zien! Ben erg benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden.

Hier de teaser:


Oke, dan ga ik nu verder met snotteren en straks naar mijn tweede keer Bikram Yoga. Namaste bitches.

2 opmerkingen:

  1. Ooh wauw, wat leuk en wat een mooie beelden en muziek. Ik ben ook benieuwd naar het eindresultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe teasert! Erg benieuwd naar de complete clip!

    BeantwoordenVerwijderen