maandag, december 22

Omg ik wil ook de instagram tag doen

Ik zag bij onder andere Aline en Iris de instagram tag en dacht, ja yolo dat wil ik ook want ik ben instagram verslaafde. Dus bij deze.

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Dat was een foto van deze kom met pastinaak-knolselderij soep. Makkelijkste recept ooit want je flikkert alles in een pan, gooit er later wat bouillon bij en pureert dan alles met een staafmixer. En super lekker. O wacht, trouwens, ik deed hier wat cashewnoten-crème bij waardoor de soep extra romig was. Zo lekker.


Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?

Deze prachtige foto van m'n laptop, blijkbaar.  Met als bijschrift 'bril'. Ik weet ook niet meer waarom. 5 april 2012 was dit. Jezus, dat ik toen al instagram had. 


Wat is de allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?


Van deze foto word ik zo blij! Ik was met lieve Tom op Welcome to the Village, in de zomer van 2013. Die hele zomer was zo fijn.

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Deze vond ik lastig, maar uiteindelijk kwam ik op deze 3 foto's uit. 2 met Effie, omdat ik haar al zo lang niet meer gezien heb :-( en omdat ik het sowieso heel erg mis om een lief poezebeest in de buurt te hebben. En ook omdat, hoewel ik niets liever zou willen dan met Tom samenwonen, ik m'n oude huisje in Enschede met m'n lieve vrienden (en dus Eff-balls) ook wel eens mis.
De foto met Marieke en Tineke.. dan ineens ben ik weer in Tini's ouwe huis op de dag van haar feestje. Ik heb zulke lieve mensen in Enschede leren kennen, en nu zie ik ze allemaal veel minder.. aan de ene kant vind ik dat oke (zo loopt het nou eenmaal) maar als ik die foto dan zie.. ja dan heb ik wel heimwee naar toen. 

Wat is het állerlekkerste gerecht wat je in 2014 op Instagram hebt gezet?
Deze vond ik ook moeilijk.. ik eet zo veel, en ik vind ongeveer álles super lekker. Dus ja.. dan maar even opscheppen met m'n eigen frambozen cupcakes. Want ja, het smaakt toch wel nóg iets lekkerder als je supertrots bent omdat je ze zelf bedacht hebt ;-) Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Ah, blijkbaar was dat de cupcake van hierboven, maar ja, saaaaaai. Dit was de foto met de tweede meeste likes; de bordjes die ik 'maakte' voor Huub & Truus!

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?


BOEMIE! (Gewoon weer Effie dus, maar we hebben miljoenen andere namen voor haar)
Bij de eerste foto was ze bij me in bed komen liggen, naast m'n hoofd, met 'r buikje omhoog en 'r pootjes ingetrokken. Zo zo zoet.
De tweede is gewoon precies hoe ze is, super brutaal en in yo face maar wel supercute. Wát een cuteballs.

Welke fotobewerkingsapps gebruikte jij het meest?
VSCOcam 4 life yolo

Wat is jouw meest gebruikte hastag op Instagram (top 3)?
Oke geen idee. Ik kan het niet vinden via iconosqaure, ja behalve #vscocam, die vscocam er altijd aan vastplakt en ik niet weg haal. Ik denk dat #yolo en #vegan ook wel in mijn top 3 staan.

1 opmerking: