zondag, februari 22

Dingen die je kunt doen als je je kapot verveelt

Ha. En ik héb me verveeld. Kapot verveeld.
Gisteren had ik een nachtdienst, ik moest checken of de mensen die backstage kwamen daar wel echt mochten zijn. En aan de ene kant was het super relaxed; lekker zitten, beetje kletsen met mensen af en toe. Maar van half 11 tot 4 uur op een stoel zitten in een ruimte waar verder niks te doen is..

Mocht jij je ook ooit in zo'n situatie bevinden kun je de volgende dingen gaan doen:

1. Heb je iets bij je met tekst er op? Ga per letter van het alfabet tellen hoe veel er van die letter in zitten. Zo kwam ik er achter dat op mijn bakje lippenspul zo'n 32 E's stonden! Terwijl er op mijn Sourcy flesje maar 23 stonden en die tekst langer was. Wajo, weer wat geleerd.

via

2. Heb je iets bij je met tekst er op? Ga het uit je hoofd leren. Zeker de vertalingen. Hoe fancy is het om te kunnen zeggen: Voir le goulot bitches!!!!!! (zie flessenhals bitches*, als ik het goed heb onthouden)

3. Ga (opper)vlakken tellen. Dit is iets wat ik sowieso al vaak doe. Zeker bij die systeemplafonds met die vakken; vakken tellen! Vervolgens ben ik, omdat dat er maar 15 waren, ook maar de rest van de oppervlakken gaan tellen; 6 deuren.. 3 plinten.. 4 muren.. etc. Vernieuwde interesse in architectuur als bonus!

4. Ga ademhalingsoefeningen doen. Lekker de ujjayi ademhaling doen bijvoorbeeld. En zorgen dat je er niet van gaat gapen. Zeker niet als een van je collega's net langskomt. Ook deed ik de lion's breath, voornamelijk om wakker te blijven. Hierbij moet je helemáál zorgen dat er geen camera's hangen of net een van je collega's langskomt. Of ze denken zeker dat je gek geworden bent (van verveling?).

via
5. Naast de ademhalingsoefeningen kun je ook gewoon lekker mindful een bodyscan gaan doen. Of gewoon lekker mindful doen. Je voet.... hoe gaat het nu met je voet? 

6. Neem een grote slok water in je mond, en neem daar dan weer kleine slokjes van. Ook heel kalmerend en mindful. En helpt 100% als je de hik hebt.

7. Natuurlijk heb je (of ik in ieder geval) een taak te vervullen! Dus zorg tegelijkertijd dat er niemand langs glipt zonder bandje. IK ZIE JULLIE WEL!!!!

Nou, dat waren mijn tips. Enne.. geen dank hoor, geen dank.

via


*Er stond niet echt bitches bij hoor.

Edit. 8. Misschien moet ik de volgende keer een boek over Nederlandse grammatica meenemen. Omg Anne-Fleur. Kan echt niet hoor.

5 opmerkingen:

 1. hahahaha.
  Of je verzint een blogartikelen met tips voor allemaal onzinnige dingen die je kan doen als je je verveelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha handig! Moet ik zeker onthouden voor als ik zo'n verveelmomentje heb. Erg mooie illustraties ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, oké... Bedankt voor de tips, gelukkig verveel ik me eigenlijk nooit :P Kun je niet sowieso een boek meenemen als je taak is om een paar uur ergens te zitten, waar je een substantieel deel van de tijd niets te doen hebt?

  PS Oeh, Milla Jovovich <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik weet eigenlijk niet of dat mag. Zal het de volgende keer eens proberen. Maar ben ook bang dat ik dan gewoon in slaap ga vallen :p

   Hahah ohhh dat zie ik nu pas haha

   Verwijderen