zondag, maart 8

Gekocht

Ooo ja. Ik ging de stad in want ik had printpapier nodig. En ik wilde heel graag de nieuwe Flow met de 20 min-posters. Ik kwam terug met dit. (Wat deze blog dus een heuse echte shoplog maakt omigawddd)


Oke, deze mocht, want die wilde ik al de hele week hebben. Én ik kocht het printpapier. Zou ook zo iets voor mij zijn, de stad in gaan, super veel dingen kopen en uiteindelijk vergeten te kopen wat ik móest kopen.

Sophie's World vond ik erg mooi (hij staat zelfs nogmaals op de 2015 to do!), dus ik was wel benieuwd naar dit boek, wat over de dood gaat geloof ik. * Haha, elk boek met zo'n titel moet wel goed zijn.  Ik ben er nog niet over uit of het nou voor kinderen of voor volwassenen is.  4€ voor de 2 boeken samen.

Oke, ik geef toe: deze heb ik al. Maar ik heb 'm in het Engels en hoewel ik eigenlijk nooit moeite heb met in het Engels lezen vind ik dat bij dit boek toch 'n beetje lastig. En ik had me een tijd terug al voorgenomen; als ik 'm ooit tweedehands in het Nederlands tegenkom neem ik 'm mee. Nou, voor 3€ is dat toch best okeeee.


 Ooohhhh als ik zoiets zie kan ik het echt niet laten liggen hoor! Tom heeft namelijk iets met vossen, en ik heb iets dat als ik weet dat iemand iets leuk vindt, en ik zie iets daarmee, dan wil ik het ook kopen. Daarnaast zijn ze gewoon zo lief, en mooi. 1 euro per stuk.

 Ik zag de afgelopen tijd ineens allemaal van zulke potjes, en vond ze gelijk leuk. Dus toen ik er voor €1,- eentje zag staan.. Geen idéé wat ik er mee moet trouwens. Er zaten kruiden in (dat ruik je) maar dat lijkt me toch niet zo smakelijk. Misschien een mini terrarium? Ohhh schattig!

Deze kocht ik niet. Maar kijk hoe schattig! Ik zie m'n kleine neefje er zo in schommelen. Als ik nou een kind had gehad had ik de stoel waarschijnlijk wel meegenomen.. (en die lelijke witten doek voor iets super boho sjieks vervangen)

Ik kocht ook een flesje Kombucha gember, iemand dat ooit gehad? Ik vond het wel lekker maar niet zo bijzonder. Maar aangezien mijn dopper helemaal naar schimmel meurt (en smaakt! ielll) wilde ik een nieuw flesje. Oja, dat is wel iets wat ik eigenlijk ook in de stad wilde kopen maar vergeten ben. Oeps.

3 opmerkingen:

 1. Dat boek over vrouwen in mythen en verhalen klinkt super interessant! En aangezien je hem nu ook in het Nederlands hebt gekocht neem ik aan dat het een aanrader is? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is wel een heel typisch boek.. heel zweverig en ik heb wel regelmatig met mijn ogen lopen rollen tijdens het lezen. Maar het is inderdaad ook wel weer heel interessant.. ik wil 'm gewoon graag eens uitlezen, dan weet ik pas echt wat ik er van vind ;-) Maar het is niet een boek wat je in éen keer uitleest, voor mij dan.
   Als je van zweverige hippie boeken houdt is het zeker een aanrader!

   Verwijderen
 2. Die glaasjes (of theelichthoudertjes) zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen