dinsdag, maart 24

Tekeningen

Ik ben afgelopen tijd fijn blijven tekenen, hier zijn wat van de dingen die ik maakte:
Plakkaatverf is echt fijn om mee te werken! Maar ik ben nu ook wel erg benieuwd naar waterverf..

Ik tekende wat cacti en een katje met pen en bewerkte ze toen in illustrator. Van beide maakte ik ook een wallpaper. Klik hier om het katje te downloaden.

Lekker simpel; een zwarte fineliner en papier. (Niet Bertie van BZV trouwens ;-))


Ik heb vooral heel veel liggende katjes getekend merk ik ;-) Dat vind ik gewoon zo schattig. Ook speel ik een beetje met het idee om tassen te laten bedrukken.. maar zo eng! En wat zet ik er dan op? En kopen mensen dat wel? 


Nóg een liggend katje, dit keer in een keuken. Geïnspireerd op Let's Kill Uncle. Mijn zus tagde me op instagram;  je kunt natuurlijk ook zelf je stof gaan stempelen.. dat is een stuk goedkoper, én je kan verschillende soorten maken! (anders moet je er gelijk 50 bestellen met dezelfde opdruk). Dus nu ben ik daar een beetje over aan het nadenken en probeerde wat uit. Dit was met inkt, maar dat vind ik niet zo mooi, dus ik zou het wel eens met textielverf willen proberen..Een vriendin vroeg of ik 2 bekers wilde betekenen voor 2 vriendinnen van haar: Jaaa natuurlijk! Ook kreeg ik de EP binnen waar ik tekeningen voor mocht maken! Zo vet! De eerste keer mijn tekeningen ergens op. Voelt wel heel vet. Check www.crystalised.nl voor muziek en meer info!


Ook maakte ik een Etsy aan, en las ik vanochtend dat ik mijn eerste verkoop had! Maar ik weet nog niet zo goed wat ik met Etsy wil.. ik verkoop nu digitale downloads, omdat ik gewoon niet zo goed weet waar en hoe ik het zou moeten printen, maar dat is 't ook niet helemaal. 
En eigenlijk wil ik ook mijn blog wel eens iets fancier gaan maken, met een yolo-eigen domeinnaam en super hip enzo. Maar daar twijfel ik ook nog wel even over door.


Mochten er ooit verzoekjes zijn hoor ik het heel graag! Een kaartje, of een wallpapier of een header voor yo blawg. Of je lievelingsrecept of een portret van je poekie of hammie of knijnie natuurlijk.

8 opmerkingen:

 1. Crea Bea! Toffe tekeningen weer. Ik vind die wallpaper met de kat het tofst. Die rechter cactus is grappig; dankzij die stekel boven z'n rechteroog lijkt het alsof hij die feestganger is die dronken mensen overhaalt om iets doms te doen en er dan heel hard om lacht :P Leuk getekende EP ook. Wat is je Etsy account? En heb je via Society6 al wat verkocht?

  Ik snap helemaal dat het eng is om tassen te laten bedrukken. Zal inderdaad lastig zijn om ze te verkopen, niet vanwege de tekeningen, maar omdat je een groot publiek moet bereiken. Je kunt immers niet verwachten dat je familie en vrienden maar alles kopen wat je maakt :P Als je dus echt wil gaan verkopen, zul je ook moeten zorgen dat mensen je vinden. Een blog die fancier is en kanalen als Society6 en Etsy uitbuiten lijkt me een goed begin. Lekker op Twitter en Facebook linken naar iedere nieuwe blogpost, dat soort dingen. (Zeg maar dat wat Jarl en ik te weinig doen, waardoor we nog zeker zestig boeken hebben liggen... :P)

  Als ik verhuis mag je m'n hele behang vol tekenen! (Nee, geintje (maar ik zou het wel leuk vinden :P)).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!! Haha ja die feestgangers zijn altijd 't beste :p behalve als ze jou overhalen iets doms te doen.. Nee via society 6 maar 2 dingen aan m'n zus verkocht, maar ik vind die prijzen ook echt te hoog eigenlijk. Ik zou het er zelf ook niet voor betalen ;) Dit is m'n etsy: https://www.etsy.com/nl/shop/1tpony?ref=hdr_shop_menu maar ook etsy twijfel ik 'n beetje over. ;)

   Haha ja precies! Dat maakt 't lastig en eng. Ja al die dingen.. haha ik doe dat ook te weinig, maar ik vind het ook irritant als mensen dat (te veel) doen. Dus weet ook niet of ik overal wil gaan spammen. Ook omdat ik nog ergens denk: ik wil niet dat mensen die me kennen m'n blog gaan lezen!! Dat blijft toch eng :p
   Hoe veel boeken hadden jullie in eerste instantie dan eigenlijk?

   Oohhh een behang maken! Dat ga ik sowieso nog eens doen! Ik wil wel zombiebehang voor je ontwerpen (nee dat kan ik denk ik niet, als je een behang vol katten en cacti wil kan ik dat wel ;))

   Verwijderen
  2. Society6 is wel redelijk duur inderdaad en ik vind het zelf nogal een nadeel dat het uit Amerika moet komen want daardoor zijn de verzendkosten nogal hoog en als je bijvoorbeeld een canvas bestelt, moet je maar afwachten of het ook nog heel is als het arriveert.

   Dat gevoel bang te zijn om te spammen herken ik, maar ik denk dat het wel meevalt. Familie en vrienden vinden het waarschijnlijk juist leuk om te zien dat je ondernemend bent. Misschien dat als je steeds hetzelfde roept overal, dat mensen het vervelend gaan vinden, maar als je steeds iets nieuws onder de aandacht brengt, blijven mensen wel geïnteresseerd, denk ik.

   We hebben 101 boeken besteld (vanaf 101 kreeg je meer korting :P), op basis van de verkoop van de vorige bundel, die rond de 80 lag. We hebben er echt 14 verkocht... En een paar cadeau gedaan, waardoor nu behalve wijzelf ongeveer 20 mensen onze tweede bundel hebben en wij nog met ongeveer 80 boeken zitten :P Overigens wilden we er ook een paar in een winkel in Amsterdam leggen, maar dat hebben we nog steeds niet gedaan (we zijn ook niet vaak overdag in Amsterdam en als we het wel zijn, vergeten we het...) en er zijn er een paar bestemd om als zwerfboek door het land te gaan reizen, maar ook op dat gebied hebben we nog geen actie ondernomen.

   Zombiekatten ;)

   Verwijderen
 2. Je tekent zo super lief! Die vrolijke cacti zijn zo schattig en die liggende poes ook. Zo ligt mijn kat ook altijd, met die pootjes naar voren, echt lief.

  En dat stempelen is ook zo leuk! Die poezenstempel op een tas zou zo cool zijn (als je ooit een tas ofzo hebt gemaakt met die poesjes erop, dan koop ik 'm van je ;).) Ik hoop dat het lukt met textielverf! Ik heb er verder geen verstand van :) maar zo vind ik het er al heel leuk uitzien.

  Haha, als ik je plaatjes doorkijk word ik zo blij van die liggende poes met die pootjes naar voren.
  En wat super cool dat je een opdracht had! Echt tof ziet het eruit, gefeliciteerd :).

  Ahhh ik vond je reactie op de 30 day shred zo leuk! Vanaf dag 5 ofzo werd ik wel sterker, dus dan moet je wel eerst door die eerste dagen heen (met mega veel spierpijn). En het is ook wel zo hoor, 30 dagen lang sporten. Je zit voor 30 dagen lang er wel aan vast. Ik heb het voor ik begon anderhalve week laten bezinken, hahaha. Nog even genieten van niet 'verplicht' sporten..

  M'n rug werd wel sterker ja! Ik denk wel dat het gespierder is geworden, omdat de rug echt zo'n ondersteuning is voor je hele lichaam (denk ik), maar ik weet niet of er verschil te zien is (ik ken m'n rug niet zo goed denk ik en ik had ook geen foto's gemaakt ervan). Leuk dat je het vroeg :) en ook dat je me enthousiast vond! Ik vond het ook echt heel tof om te doen en ik raad het je echt aan, ik werd vooral erg trots op mezelf en op de helft van level 2 begon ik verschil te zien. En dat is natuurlijk geweldig :). (En m'n vriendje kon eerlijk waar niet meer van me afblijven, haha).

  Liefs! Ik ga je mooie plaatjes pinnen :) ik word er echt zo blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaahhh en zo lief dat je dat zei van die foto met de plakharen! X

   Verwijderen
  2. Dankjewel! Aah en dat is lief! :D Tot nu toe is de textielverf een fiasco, ik denk dat ik toch maar textielstiften ga kopen haha. ;)

   Wauw wel tof dat je het de 5e dag echt al merkt.. maar die eerste dagen spierpijn, oef! Je beschreef het ook zo pijnlijk! Echt zo knap dat je het volgehouden hebt. Heel tof. Ja dan kun je ook echt trots op jezelf zijn, een hele prestatie. :D
   Misschien dat ik het wel ga proberen.. maar misschien kan ik dan beter eerst 30 dagen yoga doen om m'n spieren iets meer basislevel te maken en dán over op die terrorfilmpjes van jou! ;-)
   Hahah oe een vriendje die niet meer van je af kan blijven is altijd goed haha
   X!

   Verwijderen
 3. Die EP is echt heel gaaf geworden, het zou voor mij echt zo'n ding zijn om alleen al om de hoes te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah die cactusjes zijn zo leuk. Word er meteen vrolijk van! Je tekent leuk!

  BeantwoordenVerwijderen